Elk project brengt veel organisatie en voorbereiding met zich mee. Wij denken graag in een zo vroeg mogelijk stadium met u mee over de mogelijkheden. Het soort evenement, de doelstelling en de doelgroep zijn bepalend voor de opties die bekeken moeten worden. Zo heeft een presentatie voor nieuwe relaties een ander tintje dan een interne jaarcijfer-presentatie.

Voor de sfeer en het succes van uw evenement zijn beeld, licht en geluid belangrijke factoren.

Alles is mogelijk, maar wat past het beste bij uw project en uw doelstelling? U beschikt over de expertise met betrekking tot uw bedrijf en wij voegen daar onze jarenlange expertise op het gebied van projectbegeleiding en organisatie aan toe.

Samen kijken we naar de belangrijke details, zoals het uitlichten van een spreker; subtiel of juist een flitsende lichtshow…?

Onze full-service formule

Omdat wij tevens beschikken over een uitgebreid verhuurassortiment, zijn wij in staat om u een totaaloplossing te bieden. Wij leveren indien gewenst alle benodigde faciliteiten, zoals video, presentatiemiddelen en personeel. Representativiteit is hierbij natuurlijk belangrijk, dus van de flightcase tot aan de technicus ziet alles er verzorgd uit.

U houdt tijd over!

Wij staan voor korte communicatielijnen en overzichtelijkheid. Vooraf ontvangt u een duidelijke offerte. Wij treden op als contactpersoon voor alle partijen en verzorgen de (technische) werkbezoeken en besprekingen. Ook de briefing aan het uitvoerend personeel nemen we u uit handen. Van begin tot het einde houden wij de regie en zorgen voor alle details. Ook aan het glaasje water voor de spreker wordt gedacht.

U bent bij ons verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding, doordat wij onafhankelijk van bestaande audiovisuele bedrijven werken. Heeft u reeds offertes van uw audiovisuele partners ontvangen? Wij adviseren u bij het beoordelen en vergelijken hiervan.

Tot slot

U kunt bij ons terecht voor grote en kleine presentaties en evenementen, voor de gehele begeleiding of voor alleen het verzorgen van het geluid. We lichten een en ander graag telefonisch of persoonlijk toe. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.